Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokyo › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sogandrug.com/2026/08/28/fireplay-kod-promocyjny-weryfikacja-konta]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.