fiery_xsml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://piaud.darunnajah.ac.id/fieryplay-kod-promocyjny-kompletny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-rejestracji-i-wyplatach]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.