Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Miyagi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://vienthongnet.com/tin-tuc-moi/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.