fiery_pmml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://4a-sa.com/firey-play-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-licencji-mga]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.