fiery_xvml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x40, co jest w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://redi4changesl.biz/fieryplay-bonus-powitalny-warunki-obstawiania-i-szczegoly-wyplat]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.