fiery_otml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://zawwaracademy.org/2026/08/28/firedry-przewodnik-po-aplikacji-mobilnej-i-grze-na-smartfonie]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.