fiery_otml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://casa3b.com/2026/08/28/fiery-play-kody-bonusowe-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-kasynie]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.