Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://theuniversaldesign.org/fire-spin-bonus-przeglad-i-dostepne-opcje]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.