fiery_otml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://kargoport.com.tr/fieri-play-krok-po-kroku-rejestracja-i-weryfikacja-konta]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.