fiery_otml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 200 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://rockstar.broker/fieryplay1-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.