Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://icytechworld.com/fiery-play-promo-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-metodach-platnosci]fieryplay[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.