Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Miyagi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://chpcconf.co.za/fiery-play-przewodnik-po-bezpieczenstwie.htm]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.