fieryplay_dyEa
Guest

Siedze tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — gdzies kolo 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.