fieryplay_ylEa
Guest

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — cos ponad 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.