fieryplay_gpEa
Guest

Klikam tu od wiosny, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przypadkiem, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.