fieryplay_ehEa
Guest

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.