fieryplay_bcEa
Guest

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2800 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.