fieryplay_ahEa
Guest

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — jakies 2500 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.