fieryplay_fjEa
Guest

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie niestety mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.