fieryplay_fjEa
Guest

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2800 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.