fieryplay_ceEa
Guest

Siedze tu od wiosny, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to z polecenia kolegi, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.