fieryplay_bwEa
Guest

Obstawiam tu od wiosny, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.