fieryplay_aoEa
Guest

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live oparte na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.