fieryplay_kjEa
Guest

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Wpadlem na to przypadkiem, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — cos ponad 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.