Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Obstawiam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Trafilem tam z polecenia kolegi, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — jakies 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.
Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.