fieryplay_xfEa
Guest

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 2800 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.