fieryplay_tdEa
Guest

Siedze tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Weryfikacja za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.