fieryplay_qxEa
Guest

Klikam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — w okolicach 2500 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.