fieryplay_nvEa
Guest

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos napisac. Wpadlem na to przypadkiem, jako ze mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.