fieryplay_xzEa
Guest

Obstawiam tu od wiosny, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — gdzies kolo 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.