fieryplay_bxEa
Guest

Gram tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie niestety mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.