fieryplay_mhEa
Guest

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — gdzies kolo 3000 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.