fieryplay_gtEa
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — jakies 2500 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.