fieryplay_rjEa
Guest

Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przypadkiem, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 3000 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Fajnie ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.