fieryplay_diEa
Guest

Siedze tu od wiosny, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2800 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Z komorki smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.