fieryplay_jpEa
Guest

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — cos ponad 2800 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.