fieryplay_yfEa
Guest

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.