fieryplay_zjEa
Guest

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos napisac. Znalazlem to przypadkiem, bo zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — standard, poszlo gladko.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.