fieryplay_edEa
Guest

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.