fieryplay_hlEa
Guest

Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live oparte na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.