fieryplay_stEa
Guest

Obstawiam tu od wiosny, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.