fieryplay_yfEa
Guest

Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przypadkiem, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — w okolicach 2500 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.