fieryplay_zqEa
Guest

Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Sam gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Weryfikacja na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.