fieryplay_htEa
Guest

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Znalazlem to z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — cos ponad 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, nic odkrywczego. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Weryfikacja na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.