fieryplay_mgEa
Guest

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.