fieryplay_kvEa
Guest

Klikam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — standard, poszlo gladko.

Na telefonie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.