fieryplay_yrEa
Guest

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, bo mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — jakies 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.