fieryplay_kvEa
Guest

Gram tu od wiosny, wiec mam prawo cos napisac. Znalazlem to przypadkiem, jako ze zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.