fieryplay_qlEa
Guest

Obstawiam tu od wiosny, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC na start — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.