fieryplay_wzEa
Guest

Klikam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.